Boligsameie og borettslag

Om du er styremedlem i et lite sameie eller et større borettslag har du sammen med styret et ansvar for sikkert og et velfungerende bygg. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å sikre elsikkerhet og smarte elektroinstallasjoner - alt i fra enkelttinstallasjoner til faste serviceavtaler og rammeavtaler.

Hønengaten Terrasse
Foto: Trond Joelson, Byggeindustrien

Sikkerhet først!

Med tjenester som termografering, brann- og nødlyssystemer, adgangskontroll, porttelefon og gode systemer for internkontroll og vedlikeholdsplaner har vi kompetansen og de rette sertifiseringer og godkjenninger til å kunne finne den tryggeste og beste løsningen for ditt bygg.

Er rammeavtaler løsningen for dere? Les mer her

Vi leverer også løsninger innenfor kommunikasjonsteknologi og leverer nettverksløsninger med både fiber og kobber.

Få et energieffektivt bygg

Har du tenkt på at det finnes elektriske installasjoner som kan redusere energikostnadene og fotavtrykket til bygget ditt? Vi kan bistå med smarte elektriske løsninger for å effektivisere bygget, enten om det er installasjon av solcelleanlegg, ladeanlegg for elbilder eller smart styring av lys og varme.

 

Vi hjelper dere med det elektriske!

Om dere har behov for å bytte til mer energieffektiv LED-belysning, kontroll av felles elektrisk anlegg, ladeanlegg for boligeiernes elbiler, eller kanskje solceller på taket? Vi hjelper deg gjerne.