I bransjen siden 1917

Brødrene Helgesens Eftf. AS har alltid hatt sin lokale forankring i Hønefoss. Selskapet ble etablert allerede 1. desember 1917 av brødrene Einar og Sverre Helgesen. Dette gjør bedriften til en av landets eldste innen elektrobransjen. Med så lang fartstid har bedriften opparbeidet seg en helt unik erfaring og kompetanse som kommer dagens oppdragsgivere til gode.

Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vår samarbeidspartner Brødrene Helgesen gjør jobben de sier de skal gjøre. De kommer til avtalt tid, og utfører arbeidet til avtalt pris. De ansatte kommuniserer godt med våre kunder, og de er hyggelige og faglig dyktige håndverkere.
John-Petter Sandvold, entreprenør

Vi setter folka våre først

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kollegaer for å styrke teamet.

Vi tar også varmt imot lærlinger. Som lærling hos oss vil du lære av dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve mestring gjennom faglige utfordringer og du vil bli en naturlig del av vårt team. Vurderer du å bli elektriker? Les litt om hva du kan forvente deg som lærling.

Kompetanse – et sentralt satsningsområde

Vi er nesten 50 ansatte og kan tilby våre kunder totalløsninger innenfor sterk- og svakstrømsanlegg fra prosjektering til installasjon og vedlikehold.
Foruten å være registrert elektroentreprenør har vi Ekomnettaktorisasjon – ENA 589, samt Sentral godkjenning for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven innenfor brann og nødlys.

Kompetanse er et viktig og sentralt satsningsområde hos oss i Brødrene Helgesen. Derfor satser vi på kurs- og opplæring for våre ansatte. For å sikre en jevn rekruttering, har vi til enhver tid mellom 8-10 lærlinger. Disse er tilknyttet Elfob.

Vår historie

Som en av landets få elektroentreprenører med full drift i over 100 år har vi også en lang og spennende historie.

Brødrene Helgesens Eftf. AS har alltid hatt sin lokale forankring i Hønefoss. Selskapet ble etablert allerede 1. desember 1917 av brødrene Einar og Sverre Helgesen. Dette gjør bedriften til en av landets eldste innen elektrobransjen.

En del av stjernelaget Konstel

Sammen med en rekke andre stolte lokale elektrikerfirmaer er vi en del av en større konstellasjon.

Å være en del av noe større er trygt for oss som elektrikere og deg som kunde. Det gir større rom for bedre systemer, samarbeid og deling av kunnskap og erfaringer.

Vi er en del av Konstel, men fortsatt den samme lokale elektrikeren som bestandig har vært her for deg.